Termeni și condiții

Prin utilizarea site-ului www.copiem-chei.ro se înțelege că utilizatorul a citit prezentul regulament și și-a dat acordul asupra clauzelor stipulate în el.

 

Termenii utilizați în Termeni și condiții se definesc astfel:

utilizator – orice persoană fizică sau reprezentant al unei persoane juridice care accesează site-ul și utilizează oricare din paginile acestuia în scop informativ.

site sau pagina de internet reprezintă ansamblul / sistemul paginilor www accesibile pe internet la adresa www.copiem-chei.ro reprezentând colecția de documente statice și dinamice, conținând folderele grafice, scripturile și alte elemente de natură tehnico-informațională unite prin relații reciproce, destinată informării utilizatorilor.

Website-ul www.copiem-chei.ro este operat de către S.C. Dasigur SRL având ca și cod unic de înregistrare: 33599128, denumită în cele din urmă Societate.

S.C. Dasigur SRL funcționează conform prevederilor legislației României care sunt în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face diferite modificări ale acestor prevederi, dacă este cazul, fără o altă notificare în prealabil.

S.C. Dasigur SRL nu va răspunde pentru diferitele greșeli de tipar ce pot apărea în site. Ne rezervăm dreptul de a modifica absolut orice detaliu afișat eronat din cauza unor erori fie ele de editare, fie ele tehnice (de programare sau umane) dar mai ales în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare. De asemenea, ne asumăm dreptul de retragere a diferitelor informații afișate în website.

Ne puteți contacta telefonic de Luni până Vineri în intervalul orar: 09:00-17:00 la numărul de telefon: 021 9610 sau oricând la adresa de e-mail: office@dasigur.ro.

Continutul site-ului www.copiem-chei.ro (imagini, fotografii, texte, logo-uri, elemente de grafica web, diverse scripturi și alte date este proprietatea S.C. Dasigur SRL și a terților și este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea informațiilor din site fără acordul societătii Dasigur SRL se va pedepsi conform legilor în vigoare. În cazul în care se vor face schimbări asupra regulilor de confidențialitate, acestea vor fi prezente în această secțiune.

Fotografiile prezente pe website-ul www.copiem-chei.ro au caracter informativ.

S.C. Dasigur SRL nu răspunde pentru nici o pagubă (directa sau indirectă) adusă utilizatorului sau oricărei alte părți, referitoare la utilizarea acestui site și a informațiilor pe care acesta le cuprinde sau orice alte pagube sau vătămări cauzate de erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, viruși sau orice alți factori similari.

Chiar dacă a luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, prestatorul de servicii nu poate fi răspunzător de inexactități care pot apărea pe acest site.

Call Now Button